Ràpita Endavant s'adhereix a UNAE com a Associació de Consumidors

El passat dijous 26 de març vam celebrar l'Assemblea General anual al saló d'actes del Centre Cultural 'El Maset' del nostre poble. El punt més destacat de l'assemblea d'aquest any va ser l'aprovació per unanimitat per adherir-nos a UNAE (Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa) com a Associació de Consumidors.

Com la nostra secretària va explicar, formem part d'UNAE des de fa un temps com a Associació de Mestresses de Casa i ara ens havien proposat ser-ho també de Consumidors. Aquest fet no canvia els nostres estatuts (només hi hem d'afegir una clàusula) i ens ofereix un seguit de serveis molt útils en la societat de consum en què vivim. Des d'UNAE s'ofereix protecció al consumidor (consultes, reclamacions...), informació (tríptics, xerrades, fullets informatius, mostres de productes...) i l'inscripció a l'Agència Catalana de Consum. Amb aquesta aprovació hem passat a ser l'única associació municipal que oferirà aquest servei per als consumidors, sense que això suposi cap cost ni per a l'associació ni per als nostres socis i sòcies. Així, a l'Article 3 dels nostres estatuts s'afegirà el següent punt per tal de constar com a Associació de Consumidors: "La defensa, informació, educació, formació, assistència i representació dels interessos col·lectius dels ciutadans i ciutadanes en les seves relacions de consum, així com dels seus membres".

A banda d'aquet punt extraordinari, i seguint l'ordre del dia, es va aprovar l'acta de l'assemblea anterior així com l'Estat de Comptes de l'any 2009. A més, es va presentar l'informe anual de la presidència, centrat en el tema de les subvencions. La presidenta va admetre que aquest any les subvencions han estat menors, com era previsible, i que això ha suposat haver d'ajustar-se a la situació. Tot i això, i com es va mostrar en un punt anterior de l'assemblea, ni els comptes de l'associació ni les activitats han patit cap daltabaix. La presidenta també va fer menció a les altes i baixes de socis/es (ens mantenim sobre els/les 350) i al fet que ja tenim Dama per a les properes Festes Majors; serà Llúcia Teodora Tomàs. Per a la Pubilla tenim dues candidates i més endavant en farem el sorteig.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada